Geachte bezoeker,

Graag nodigen wij je uit om je ervaringen met ons en medebezoekers te delen.
Heb je vragen voor wat betreft onze producten of wil je graag je verhaal kwijt om bezoekers te stimuleren in het afvaltraject, laat je er dan niet van weerhouden om je bericht te plaatsen in ons gastenboek.

 
 
Afbeelding invoegen
 

Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Eind 2014 kwam ik via 2 collega's bij Straight Away terecht en wel bij Mary,wat een gedreven enthousiaste terzakekundige. Die fatale 10 kilo's moesten er weer eens af, hetgeen jezelf niet lukt omdat er altijd smoesjes op de loer liggen en het zodoende altijd weer uitgesteld wordt. Ondertussen is Mary jaarlijks een periode in mijn leven, zoals momenteel. Het moment wanneer onder de douche je bovenbenen elkaar raken en je je in een witte broek een opgepropte rollade voelt in een steunpanty......is zij onmisbaar.
Elk jaar brengt Mary mij een nieuw item onder de knie, te weten het ontbijten nooit meer overslaan, voldoende water drinken, om de 3 uur eten en dan de juiste ingrediŽnten en na 20.00 uur niet meer eten. Middels de producten van Straight Away en de fantastische werkwijze van Mary en haar overheerlijke recepten zijn die fatale kilo's op een prettige manier te trotseren. Chapeau Mary!

Kora Koppelaar - 09-07-2018 - 02:59

En dan is het moment daar....de knop is om....ik moet en zal iets aan mijn gewicht gaan doen voor het echt te laat is! Via via kwam ik bij Mary terecht, een hele rustige en bescheiden persoonlijkheid. Eťn en al met een luisterend oor naar jouw persoonlijk verhaal. Jij geeft zelf aan wat het doel is, geen streefgewichten volgens zogenaamde standaardtabellen, maar gewoon wat jij wil bereiken! Met de benodigde middelen van haar natuurlijk in eerste instantie, maar ze geeft vooral de handvaten voor een regelmatig eetpatroon, wat vooral met name belangrijk is voor de gewichtsbeheersing daarna. En als de knop dan eenmaal om is, kun je veel merkte ik. Je moet er natuurlijk zelf veel voor doen en in het begin ook laten natuurlijk! Maar na de eerste resultaten stijgt ook de motivatie weer om door te gaan! Inmiddels heb ik mijn eigen streefgewicht gehaald en ben ik natuurlijk 'dik' tevreden! En eigenlijk kost het me nu nauwelijks moeite om met de goede gewoontes door te gaan. Natuurlijk zondig ik wel eens, maar door er die keer dan ook gewoon van te genieten en de volgende dag weer gewoon te doen, is er niets aan de hand. Ik kan het iedereen aanbevelen. Goetjes Randie

Randie - 24-03-2017 - 18:57

November 2016 zijn wij, moeder en dochter, gestart met het afvalprogramma bij Mary. Na meerdere succes verhalen gehoord te hebben zijn ook wij gestart aan onze strijd. De eerste paar weken waren wennen en redelijk zwaar. Even afkicken van alle gewoontes zoals suikers en zout. In die weken ervaar je hoevaak je normaal gesproken 'zomaar' iets in je mond stopt, wat je eigenlijk niet nodig hebt. Na die weken ben je gewend aan de calorieŽn die je lichaam nodig heeft om te verbruiken. Het ging erg goed en we werden goed begeleid met de nieuwe manier van koken. We eten veel meer groentes dan we gewend waren en hebben hele andere recepten ontdekt die we super lekker vinden.
Als we vragen hebben of ergens tegen aan lopen is Mary altijd bereikbaar en bereid om te helpen.
We voelen ons fit en zitten beter in ons vel doordat we al veel kilo's zijn afgevallen. Binnen 4 maanden hebben we ons doel bijna bereikt, we gaan nu voor de laatste kilo's maar met begeleiding van Mary gaat dat zeker lukken!

Emma & Regy

Regy en Emma - 07-03-2017 - 18:52

Dag beste lezers,

Enige jaren geleden in het najaar van 2013 kwam ik per toeval bij Mary terecht. Ik dacht ik google even omdat ik op zoek was naar een dieetcoach. Eigenlijk ook wel naar een snel 'middeltje'. Voor de zoveelste keer in mijn leven. Na diverse lijnpogingen (vanaf mijn jeugd) en evenveel teleurstellingen woog ik wederom weer eens veel te veel voor mijn leeftijd en lengte. Gewoon teveel! Je kent dat wel, steeds grotere maten, steeds bredere kleding, steeds minder bewegen en steeds meer lekkere dingen eten omdat het eigenlijk toch niets meer uitmaakt. Het roer moest om! Bij Mary kon ik snel terecht en ik schrok van mijn gewicht en metabolische leeftijd: 68 jaar terwijl ik in 2013 ruim 15 jaar jonger was. Mijn BMI was ruim 30.Ik was in shock. Met een enorm enthousiasme vanuit Mary ben ik gemotiveerd geraakt het roer ťcht om te gooien met behulp van de repen, shakes, lekkere maaltijden maar vooral de woorden van Mary en haar inzichten. Deze inzichten gaven mij uitzicht! Ik zocht ook verder maar zo nu en dan weer een consult bij Mary om op de goede weg te blijven. Al na enkele maanden, met ups en downs, dat wel, gaf ik de moed niet meer op. Ik had het roer omgegooid. Een inzicht, zullen we maar zeggen. Nu, najaar 2016, ruim 30 kg lichter, veel fitter en een metabolische leeftijd van 41 jaar en een MBI van nauwelijks 20, geef ik jullie lezers graag het advies mee, doe het! Nu of nooit, doe het goed, doe het consequent, doe het op je eigen manier, doe het samen en laat je vooral inspireren door de mooie woorden van Mary, echt het helpt!Oh, vergeet niet af en toe een meetmoment af te spreken, dat helpt ook super. Ik heb thuis alle weegschalen (ik had er 3 of zo, op elke kamer wel eentje) weggegooid. Af en toe een meetlintje om mijn buik en klaar is Kees. Niet meer stressen, elke dag of elke week. Af en toe naar Mary, dat is voldoende, voor en volledige check-up inclusief de bloeddruk. Pak je eigen regie en pak vooral je eigen manier!!

Lieve groetjes,

Josť

Josť Habets - 13-11-2016 - 17:54

Al jaren strijd ik tegen mijn overtollige kilo's maar sinds mijn 2 kinderen er zijn lukte het mij niet om zelf af te vallen. Een tante van mij was veel afgevallen met Straight Away. Ik was altijd tegen shakes omdat ik dat niet heel mijn leven wilde doen maar omdat mijn tante er super begeleiding bij kreeg en omdat je langzaam weer naar gewoon eten gaat ben ik begin Mei toch gestart bij Mary. Meteen na het eerste gesprek met Mary dacht ik ja ik ga ervoor. 2 weken lang aan de shakes, soepen en repen en meteen al resultaat. De kilo's vlogen eraf. Toen weer zelf koken met af en toe een lekkere gezonde recept van mary. Aan de groene thee en bakken in kokosolie. Dankzij Mary heb ik nu een super gezonde levenstijl. Ik ben nu bijna 18 kg kwijt en voel me super goed. Zelfs in de vakantie ben ik wat afgevallen terwijl ik gewoon gegeten heb. Nu de vakantie weer voorbij is ben ik de gezonde etensstijl weer op aan het pakken. Ik wil nog 10 kg kwijt. Maar met de super begeleiding van Mary en de steun van mijn man en kinderen moet me dat zeker gaan lukken :)

Marieke Rieswijk - 13-09-2016 - 19:20

Eind september ben ik begonnen met het straight away dieet. Ik was al vaker afgevallen, maar er waren langzaam wat kilo's bij gekomen die ik er niet meer af kreeg. Ik was wat huiverig voor maaltijdvervangers omdat je dit niet je hele leven kunt doen. Maar door goede ervaring van anderen en een gesprek met Mary ben ik ervoor gegaan.

Ik was al gewend erg streng te moeten zijn dus ik heb me ook echt aan het dieet gehouden. Eind november waren de 7 kilo's eraf die ik af wilde vallen en zelf nog ruim 3 extra! Ik heb een gewicht bereikt waarvan ik dacht dat ik het nooit zou halen. Het voordeel van dit dieet is dat je na een paar weken alweer gewoon gaat eten en blijft afvallen met normale maaltijden. Door de tips en recepten van Mary eet je lekker, gezond en dingen die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Ik zit lekker in mijn vel, krijg veel complimentjes en ik kan goed op gewicht blijven. Na een feestje of vakantie weet ik wat ik moet doen om weer af te vallen en dat lukt dan ook.

Ik kan het iedereen aanraden!

Moniek Kemps - 05-07-2016 - 20:22

Hoi jolanda,

Ik ben begin sept begonnen. Maar ben echt super streng voor mezelf geweest. Nooit niks extra of een wijntje. Half januari was ik mijn kilo's ong kwijt.

Ook al gaat het langzamer het gaat erom dat je bewust bezig bent met afvallen en dus voor je gezondheid kiest.

Knap dat je zo vaak op de loopband gaat. Dat kan altijd.

Succes er weer mee en als je wat wil vragen hoor/lees ik het wel weer.

marieke - 09-03-2014 - 20:33

Marieke; super van je en al zoveeel aan kilos kwijt.
hoe lang of kort waaah heb je erover gedaan?
ik heb een loopband gekregen en sta er elke dag 4x op.
loop ik 20 min en 100 callorieen per x weg.
verders doe ik niets aan sport. ik loop heel graag, ja soms op de fiets. ik ben nu 5 kilo kwijt en 11% vet. al vind ik het voor mezelf super langzaam gaan.

jolanda - 27-02-2014 - 15:02


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »