Je hoeft het niet alleen te doen


Ben je op zoek naar een verantwoorde manier om samen met een persoonlijke coach je streefgewicht te bereiken? Samen met jou wil ik het gevecht tegen de kilo’s aangaan. Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Je bent slechts één telefoontje verwijderd om je plannen in daden om te zetten. 
Neem vandaag nog die beslissing en neem contact met mij op. Ik weet waar je voor staat, want ik ben zelf met het 'straight away-programma' 15 kilo afgevallen.

Juist door mijn persoonlijke begeleiding en het bijbehorende stappenplan zul je merken dat het verliezen van (over)gewicht geen onoverkomelijk probleem hoeft te zijn. Aanvankelijk zal de gewichtsafname natuurlijk de hoogste prioriteit hebben. Als dat voor het grootste deel is volbracht, gaan wij ons gezamenlijk richten op meer lichaamsbeweging en aanpassing van het voedingspatroon. 

Daarbij zal ik je bijstaan met gemakkelijk te bereiden en tóch lekkere recepten, gericht op verlies en (later) stabilisatie van je gewicht. Tenslotte gaan wij samen een weg zoeken om een bij jou passend én blijvend gewichts-beheersingsplan op te stellen en tot uitvoering te brengen. Tenslotte zul je merken dat er ook na deze fase nog steeds begeleiding nodig is om juist die zo gewenste gewichtsbeheersing voor elkaar te brengen.

Mocht je niet in staat zijn de producten persoonlijk af te halen, dan bestaat er ook de mogelijkheid van een bezorg/verzendoptie.

Mary Verbeek 
 
  • Voedingsdeskundige
  • Gewichtsconsulente
  • SA Levensstijlcoach
  • Productspecialiste 

Telefoon: 06 127 820 82